Omtale

SHERPA Nangpala Hooded Down Jacket


SHERPA Nangpala Hooded Down Jacket

Produkterne fra Sherpa er designet af sherpaer fra Nepal, hvor mange af produkterne også bliver produceret. Det, der gør Nangpala Hooded Down Jacket speciel, er dog isoleringsmaterialet, PrimaLoft® Gold Insulation Down Blend.

 Det består af 70 % vandafvisende gåsedun, der er et fremragende isoleringsmateriale, der dog mister det isoleringsevnen, når det bliver vådt, og er svært at tørre uden klumper, hvis man ikke har en tørretumbler ved hånden. De resterende 30 % er PrimaLoft®-fibre. Resultatet er et produkt, der kan bruges under utroligt mange vejrforhold. Forholdet mellem vægt og isoleringsevne svarer til dun med fyldkraft 750, hvilket er i den høje ende af skalaen. Det absorberer vand 10 gange langsommere end 100 % dun, tørrer fire gange hurtigere og bevarer det 95 % af isoleringsevnen, selv om det bliver vådt. Som en lille, kærlig hilsen fra sherpaerne er der små bedeflag på stroppen i frontlynlåsen.
2499 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sherpa Nangpala Hooded Down Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sherpa Nangpala Hooded Down Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 15. december 2014
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 5467