Omtale

Superstainable Elburg Shell 2.0

Særdeles vandtæt og åndbar jakke


En særdeles vandtæt og åndbar jakke, der er designet i 100% genanvendt polyester til alt fra vandre- og shelterture til eventyr i vådt vejr, fiskeri og ture i alpine området. Superstainable har selv udviklet membranen, der er GRS-certificeret og vandafvisende med et søjletryk på hele 20.000 mm. Åndbarhedsniveauet ligger samtidig på 20.000 gr/m²/dag. Dermed opfylder Elburg kravene til en skaljakke, der passer til alle vejrforhold.  Elburg Shell 2.0 er funktionstestet til -40 grader, alle sømme er tapede, og jakken er fri for PFC / PFAS. Ventilation under armene, to lommer med vandtætte SBS-lynlås, to indvendige lommer samt justerbar hætte, manchet og bund.

Læs mere på superstainable.com

Pris 2.499 kr.

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Superstainable Elburg Shell 2.0
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Superstainable Elburg Shell 2.0 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 25. maj 2023
Senest opdateret den 26. maj 2023
Læst af: 1343