Omtale

Therm-A-Rest Neoair Xlite NXT Reg

blot 350 gram og til helårsbrug


Therm-A-Rest Neoair Xlite NXT Reg

Et Liggeunderlag til helårsbrug på blot 350 gram. Den opdaterede udgave af NeoAir XLite har forbedret isolationen, og så er den knitrende lyd nu minimeret med 83% i forhold til den tidligere model.

Underlaget indeholder kun luft, men har et sindrigt system af tværgående luftkamre, der er beklædt med reflekterende folie, så kroppens varme og jordens kulde reflekteres.

Underlaget pumpes nemt op med en medfølgende pumpepose, og mens det kun måler 28 x 10 centimeter i rygsækken, så har man 183 centimeter i længden, 51 centimeter i bredden og hele 7,6 centimeter i højden at boltre sig på, når det er tid til at ligge ned. R-værdien er på 4,5.

1.969 kr. / Friluftsland

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Therm-a-rest Neoair Xlite NXT Reg
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Therm-a-rest Neoair Xlite NXT Reg ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 3. november 2023
Senest opdateret den 25. oktober 2023
Læst af: 450
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this