Omtale

Therm-a-Rest Stellar Blanket

Ekstra varme, ekstra hygge


Therm-a-Rest Stellar Blanket

Ture i ydersæsonerne som forår og efterår skriger ofte på lidt ekstra hygge, varme og komfort, og Therm-a-rest har her et tæppe, der hverken fylder eller vejer det store, men varmer dejligt og desuden tørrer hurtigt, hvis det skulle blive vådt.

Stellar Blanket er lavet i et blødt polyester-materiale og har en effektiv fiberisolering. Det føles således skønt at svøbe sig i tæppet, hvad enten man holder pause på stien, sidder ved bålet om aftenen, i skihytten om vinteren, eller på stranden når solen går ned.

Tæppet kan for øvrigt sættes sammen med andre tæpper, quilte og madrasser fra Therm-a-rest, som også har et "snap loop"-system, og det er nemt at tage med på farten, da det bor i en pakpose, der måler 28 x 36 centimeter. 

Selve Therm-a-rest Stellar Blanket måler 142 x 191 centimeter og vejer 610 gram.

749 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Therm-a-rest Stellar Blanket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Therm-a-rest Stellar Blanket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 18. februar 2022
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 6288
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this