Omtale

TLT Læ Dome 3


TLT Læ Dome 3

Teltene fra danske TLT er designet specifikt med den nordiske natur i tankerne og passer til såvel vandreturen som cykelturen og kanoturen, hvor du skal have et sikkert ly for vind, vejr og summende insekter.

Der er plads til tre personer i teltet her, som har god plads takket være buernes facon og den ekstra, tværgående stang, som er med til at skabe de to apsisser. De giver plads til masser af udstyr og opbevaring.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT Læ Dome 3
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT Læ Dome 3 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Teltets to døre kan rulles helt til side, så man har fri udsigt til naturen, og det skaber desuden fortrinlig ventilation. Det samme gør de overdækkede, højtsiddende ventilationsåbninger, som kan bruges med myggenet eller helt åbne.

Myggenettene i dørene holder også de små glubske blodsugere ude, og teltet kan selvfølgelig lukkes helt i dårligt vejr. Er sommernatten til gengæld varm, kan man slå inderteltet op uden yderteltet.

Aluminiumsstængernes to buer sidder sammen med en kobling, og sammen med farvekoder gør de det nemt og hurtigt at slå op. Inde i kabinen er der lommer til opbevaring af dørene. Nogle steder er der brugt net for at give ventilation, og der er lynlåse, så du kan stikke en hånd ud og betjene ventilationsåbningerne i oversejlet.

Oversejlet er i ripstop-polyester med en PU-coating og et vandsøjletryk på 3.000 mm. Der medfølger et reparationssæt.

Vægt: 3,35 kilo.

Pris: 2.499 kr.

Producent: www.tlt-equipment.com 

Hvor kan jeg købe det: Eventyrsport

Skrevet af: Redaktionen
Den 10. april 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 6891