Omtale

BioLite BaseCamp Stove


BioLite BaseCamp Stove

Er vægten mindre vigtig, men handler det om god mad på lange aftener under åben himmel på lejrpladsen, på kanoturen, i base camp eller på den svenske ødegård, så tag et kig på apparatet her.

Oprindeligt blev ’komfuret’ her udviklet til brug i ulande, hvor der ikke er strøm, men camping-versionen her er tænkt til familier eller større grupper. Det er hævet fra jorden, og ved hjælp af grene og mindre stykker brænde kan du, ud over at lave god mad, få opladet smartphone, kamera osv. ved hjælp af USB-porten. Jo kraftigere ilden er, jo hurtigere oplades enheden. En halv times opladning med god gang i ilden giver ca. 5 timers tale på din smartphone. Stegepandens diameter er på 33,6 centimeter, og materialet er rustfrit stål, støbejern samt høj-temperatur plastik. Hele herligheden vejer ca. 7,8 kg.

3699 kr. / www.spejdersport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Biolite BaseCamp Stove
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Biolite BaseCamp Stove ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 4. februar 2015
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 5841