Omtale

Arc'Teryx Gamma Lightweight Hoody Women

Stræbbar til forår og sommer


Arc'Teryx Gamma Lightweight Hoody Women

Hvad end foråret stadig rusker en smule, eller sommeren blomstrer fredeligt, så passer jakken her til et væld af aktiviteter i naturen. Den meget strækbare softshell er nemlig både vind- og vandafvisende.

Jakken har to frontlommer med lynlås, i kanten af ærmerne er der elastik, og underkanten kan justeres med en snøre. Hætten er en meget teknisk en af slagsen, der sidder glimrende, har en lamineret skygge, der går ret højt op fortil, og kan justeres efter alle kunstens regler.

Ryglængde på ca. 65 centimeter er en anelse længere end forstykket. Jakkens materialer er Bluesign®-certificerede, hvilket garanterer en høj grad af miljøvenlighed.

Pris 1.599 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Arc'teryx Gamma Lightweight Hoody Women
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Arc'teryx Gamma Lightweight Hoody Women ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 2. maj 2023
Senest opdateret den 25. april 2023
Læst af: 883