Omtale

Arc’teryx Thorium AR Hoody

Varm & let


Arc’teryx Thorium AR Hoody

Her er en af den slags lækre dunjakker, der er særdeles velegnede til at bruge som såvel yderste lag på de tørre, kolde dage som under en skaljakke på de lidt vådere, kolde dage. Hvad end det er ude på stierne, under pausen når der skal lidt ekstra varme til, eller når man er nået i lejren, og det bare skal være dejlig lunt, så kan du trygt trække i Thorium AR Hoody, der blot vejer 430 gram og ikke fylder meget i den medfølgende pakpose.

Jakken er syet i vindafvisende Arato™ 30 med imprægnering, og den har forskellige slags fyld for at optimere funktionaliteten. De gennemsyede kanaler gemmer på hvide, europæiske gåsedun med fyldkraft 750 kombineret med fibermaterialet Coreloft™. Isoleringen er fordelt, så der er fiber de steder, hvor man sveder mest for at skåne dunene for fugt.

Dunene er så til gengæld brugt, hvor man har mest brug for isolering. Ærmerne har elastiske kanter, der er justeringssnøre i underkanten, der er to lommer med lette, smidige lynlåse samt en inderlomme.

Pris 2.499 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Arc’teryx Thorium AR Hoody
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Arc’teryx Thorium AR Hoody ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 27. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 4234