Omtale

Artilect Boulder 125 Tee

Merino med særlige egenskaber


Artilect Boulder 125 Tee

Den ser så simpel ud, men nogle gange, så gemmer der sig jo altså mere under overfladen, end øjet kan se. Og det er netop tilfældet med den her tynde undertrøje i merinould, som er særdeles velegnet til turbrug.

Den er nemlig lavet af 85% Nuyarn®-merinould, der er en slags supermerino med ekstra stærke egenskaber. Garnet er spundet på en måde, der betyder, at tørretiden er fem gange så hurtig som ved traditionel merinould, at produktet fylder mindre, men isolerer lige så godt, at det er mere vindafvisende og strækbart, har en højere slidstyrke, og der er brugt færre ressourcer på bearbejdningen.

Undertrøjen her er syet med flade syninger og har kiler under ærmerne samt zoner med perforeringer for at øge åndbarheden. Den tåler maskinvask og fås til både herrer og damer.

Vejl. pris 649 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Artilect Boulder 125 Tee
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Artilect Boulder 125 Tee ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 26. april 2022
Senest opdateret den 22. juni 2022
Læst af: 2105