Omtale

Artilect Intersect Doubleweave Jacket

Bæredygtighed til de hurtige


Artilect Intersect Doubleweave Jacket

Kan du godt lide at have fart på ude på vandrestierne, når solen skinner, og sommertemperaturene luner, så tag et kig på den her meget åndbare jakke. Den vind- og vandafvisende Artilect Intersect Doubleweave Jacket er nemlig designet til sommerbrug og aktiviteter med høj intensitet.

Jakken er strækbar, og bagsiden af stoffet har et gittermønster, som også giver struktur på ydersiden. Mønsteret betyder, at vægten bliver holdt nede, og at der fanges isolerende luft. Der er justerbar hætte med elastik i kanten, en brystlomme og to håndlommer med lynlås, faconsyede ærmer samt velcrostropper til justering af ærmerne.

Og så er der bæredygtigheden. Artilect fokuserer på tøj med en høj ydeevne, der samtidig giver den lavest mulige belastning af natur og miljø. Jakken her er således fremstillet i 75D genanvendt polyester og har en permanent, miljøvenlig imprægnering.

Pris 1.699 kr. 

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Artilect Intersect Doubleweave Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Artilect Intersect Doubleweave Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 27. april 2023
Senest opdateret den 25. april 2023
Læst af: 777
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this