Omtale

Bergans of Norway Eidfjord Jacket


Bergans of Norway Eidfjord Jacket

Endnu en grøn skaljakke, denne her fra norske Bergans, der med nytænkende, grønne tiltag tænker anderledes. Jakken består af 30 % plantebaseret polyester fra restproduktion af sukker og ikke fra olie, som polyester normalt er fra. Materialet hedder ecodear™ og kombineres med Bergans egen trelagsmembran Dermizax, der har høj vandtæthed og åndbarhed. Jakken er spækket med detaljer som solide lynlåse, udluftning under arme, justerbarhætte og meget mere.

Opdag Verden mener: En helt anderledes måde at tænke grønt på. Det er godt, at der sker nytænkning i branchen, og at det også kan fungere i praksis. Selve jakken minder om andre trelagsskaljakker og har alle de detaljer, som er nødvendige for en funktionel og pålidelig jakke.

Ca. 2899 kr. / www.bergansofnorway.no

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Bergans of Norway Eidfjord Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Bergans of Norway Eidfjord Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 2. marts 2016
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 5508