Omtale

Black Diamond Highline Stretch Shell Men

Vindtæt, vandtæt og åndbar


Black Diamond Highline Stretch Shell Men

Er du på jagt efter en letvægtsregnjakke til alskens aktiviteter, så er det præcis, hvad du finder her. Trelagsjakken er nemlig Black Diamonds mest bredt anvendelige og tekniske skaljakke. Den er vandtæt, vindtæt og åndbar, og så vejer den blot 360 gram.

Samtidig er den strækbar og nem at pakke ned i rygsækken. Alle sømme er tapede, så der heller ikke trænger vand ind ad den vej, og nylon-materialet leverer meget høj slidstyrke og kan modstå et vandsøjletryk på 20.000 mm. Åndbarheden er på 20.000 g/m²/24t.

De vandafvisende egenskaber er sikret med en miljøvenlig, PFC-fri imprægnering, der har nogle ret fantastiske egenskaber, som bevarer jakkens åndbarhed – og som bliver siddende og aldrig skal fornys. Hætten er justerbar, ærmerne kan justeres ved håndleddet, og der er ventilationslynlåse under ærmerne. Der er desuden to brystlommer, en indvendig stiklomme og to håndlommer.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Black Diamond Highline Stretch Shell Men
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Black Diamond Highline Stretch Shell Men ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 6. juni 2024
Senest opdateret den 24. maj 2024
Læst af: 68