Omtale

Darn Tough – Hiker Micro Crew Sock Cushion

Slidstærke og bløde


Darn Tough – Hiker Micro Crew Sock Cushion

Varme, slidstærke og ultra-komfortable vandresokker med god polstring og flade sømme, der ikke generer under støvlen. Oplagt til helårsbrug og fremstillet i en blanding af merinould, nylon og elastan.

Den bløde merinould giver høj komfort, varme, fugtabsorberende og temperaturregulerende egenskaber og en naturlig lugtresistens, der sørger for, at sokkerne holder sig friske i længere tid på lange vandreture. Kombinationen af nylon og elastan sørger for en god pasform og ekstra slidstyrke.

Slidstyrken er netop Darn Toughs varemærke. De benytter sig af en strikkemetode, 'fine gauge', hvor man strikker det tynde, højkvalitets-merinould med små nåle og en masse ultrafine sting på specielle maskiner. Det giver en meget fin og stærk tråd, uden at der bliver skabt unødvendig fylde eller generende sømme.

Pris 219 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Darn Tough – Hiker Micro Crew Sock Cushion
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Darn Tough – Hiker Micro Crew Sock Cushion ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 21. december 2022
Senest opdateret den 22. december 2022
Læst af: 1529