Du er her:

Sokker


Når du skal vælge vandresokker til vandreture og friluftsliv, så er der flere ting at kigge efter. Hvilket materiale vandresokkerne er lavet i, og hvilken type vandresokker, der er tale om, er et par af de vigtige ting t have for øje.

Outdoorsokker kan f.eks. være lavet i uld, som har rigtig mange fine egenskaber; polyester, som er svedtransporterende og billigere; nylon/polyamid, som har høj styrke og kan forstærke et par uldsokker; elastan/lycra, som bl.a. sikrer den gode pasform; tencel, som er et naturligt materiale med masser af gode egenskaber. Er sokker lavet i bomuld, så brug dem ikke til vandreture og friluftsliv, da de suger fugten til sig og kommer til at lugte.

Du kan også få masser af forskellige typer vandresokker til forskellige formål. Hvad du vælger, kommer an på smag og vandreturen, man skal på, og man kan bl.a. kigge efter ankelsokker, knæhøje sokker, kompressionssokker, indersokker/linere, vandtætte sokker og striksokker. Til sidst er der ting som styrke, tykkelse, vævemetode, pasform og støtte at være opmærksom på.

Læs en guide til at vælge de rette vandresokker

 

Produktomtale

Smartwool Mountaineering Extra Heavy Crew

 • Mountaineering Extra Heavy Crew er en meget kraftigt, polstret strømpe til både herrer og damer, som er yderst velegnet til kraftige støvler eller som hyggesokker i lejren eller inden for. Der er elastik omkring ankel og mellemfod, som holder strømpen på plads, og det ekstra tykke lag...
 • Udstyrstest

  Point 6 Hiking Tech Medium Crew / Hiking Tech Light Mini Crew

 • Det er utroligt vanskeligt at vælge vandresokker, for der findes utroligt mange mærker, og samtidig er prisen ofte på et niveau, hvor de færreste har råd til at teste alle typer. Vi har testet to par vandresokker af mærket Point6. Først og fremmest er det vigtigt at fremhæve, at sokker...
 • Produktomtale

  Point 6 Nordic Stripe ¾

 • Hvem siger, at tekniske sokker skal være grå eller sorte? Point 6 forsøger i hvert fald med denne serie at gøre de ofte noget kedelige sokker lidt mere funky med skarpe farver og mønstre.  Sokken er lavet i merinould, så komforten stadig er i højsædet med varme og tørre fødder. Du...
 • Produktomtale

  Icebreaker Mountaineer Extra Heavy,

 • Icebreaker er kendt for sine produkter af new zealandsk merinould, der er lugtfri, åndbar og temperaturregulerende. Som noget nyt kan du nu også få Icebreaker-sokker, hvor merinouldens gode egenskaber er kombineret med syntetiske fibre.
 • Magasinet Opdag Verden

  Magasinet Opdag Verden

  Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

  Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

  Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

  Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

  Gratis adgang til Gå med-ture

  Gratis adgang til ’Gå med-ture’

  Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

  Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

  Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

  Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

  Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

  Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

  Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

  25% rabat på kendte kvalitets mærker

  25% rabat på kendte kvalitets mærker

  Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

  20% medlemsrabat på turmad

  20% medlemsrabat på turmad

  Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

  Fri adgang til online-univers

  Fri adgang til online-univers

  Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


  © 2020 Opdag Verden ApS

  Log ind