Omtale

Smartwool Mountaineering Extra Heavy Crew


Smartwool Mountaineering Extra Heavy Crew

Mountaineering Extra Heavy Crew er en meget kraftigt, polstret strømpe til både herrer og damer, som er yderst velegnet til kraftige støvler eller som hyggesokker i lejren eller inden for. Der er elastik omkring ankel og mellemfod, som holder strømpen på plads, og det ekstra tykke lag polstring på hælen og forfoden giver ekstra komfort.

Strømpen er i 83 % merinould, 16 % nylon og 1 % elastan. Den bløde merinould regulerer temperaturen og gør, at du ikke koger over selv på varmere dage, og samtidig betyder dens naturlige lugthæmmende og antibakterielle egenskaber, at strømperne ikke kommer til at stinke så hurtigt som syntetiske modstykker. Ulden bliver derudover ikke kold og klam, selvom den bliver fugtig, og den bliver ved med at varme.

239,-

Læs mere: www.eventyrsport.dk/SmartwoolMountaneering 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Smartwool Mountaineering Extra Heavy Crew
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Smartwool Mountaineering Extra Heavy Crew ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 16. januar 2018
Senest opdateret den 12. maj 2021
Læst af: 4436