Omtale

Smartwool Performance Hike Light Cushion Crew

Vandresokker med zoneopdeling


Smartwool Performance Hike Light Cushion Crew

Her finder du et par tekniske uldsokker med let polstring og zoneopdeling, der sikrer optimal funktion. Sokkerne indeholder 56% merinould og er blandt andet velegnede til vandring, men kan bruges til andre aktiviteter, hvor du foretrækker velsiddende og let polstrede uldsokker med en skafthøjde på cirka 20 centimeter.

Merinoulden er temperaturregulerende, naturligt lugthæmmende og isolerer, selv om den bliver våd.  De 41% nylon (omtrent to tredjedele er genanvendt) bidrager med slidstyrke. 3% af garnet består af elastan, som skaber de strækbare zoner, som får sokkerne til at sidde fuldstændig præcist på fødderne og ikke folde.

Der er også områder med ekstra åndbarhed og steder, hvor sokken har ekstra slidstyrke.

Pris 189 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Smartwool Performance Hike Light Cushion Crew
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Smartwool Performance Hike Light Cushion Crew ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 21. december 2022
Senest opdateret den 22. december 2022
Læst af: 1657