Omtale

Deuter Aircontact PRO 60 + 15


Deuter Aircontact PRO 60 + 15
Skal der meget vægt i rygsækken, så skal der et godt bæresystem til bære den.

Og det har rygsækken her fra Deuter, som er designet til at kunne bære op til 30 kilo.

Ryggen har god polstring og ventilation, ryglængden justeres trinløst, og de kraftigt polstrede bæreseler har topstrammere med to forankringspunkter, en trinsløst justerbar brystrem og diverse øjer og løkker til udstyr og slangen fra et drikkesystem.

Hoftebæltet har også kraftigt polstring i forskellige slags skum, der er formet efter kroppen. Det har en lomme med lynlås og er af den roterende type, som giver rigtig god bevægelsesfrihed. En V-formet ramme overfører op til 70% af rygsækkens vægt til hoftebæltet.

Uden på Aircontact Pro er der taget højde for, at man skal have plads til baghovedet, så der er lavet en hulning til formålet. Der er en strækbar frontlomme, strækbare sidelommer, diverse udstyrsløkker, kompressionsremme, flytbare holdere til Vandrestave, et aftageligt regnovertræk og en daypack.

Der er desuden en smart lomme til en drikkeflaske eller lidt mad lige ved overgangen mellem hoftebæltet og selve sækken. Lommen kan lukkes. Rygsækken har tre åbninger: et toplåg, en stor frontåbning og en lynlås ved soveposerummet.

Vægt: 2.990 gram.

2.429 kr. / www.deuter.com 

Køb rygsækken i Eventyrsport
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Deuter Aircontact PRO 60 + 15
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Deuter Aircontact PRO 60 + 15 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. april 2021
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4605