Omtale

Deuter Futura Air Trek 45 + 10 SL

Bærekomfort til kvinder


Deuter Futura Air Trek 45 + 10 SL

Deuters Futura Air Trek-serie har kraftig fokus på bærekomfort. Bæresystemet er lavet, så det følger din krop, og det får rygsækkene til at sidde virkelig godt. Rygsækken her er tilpasset til kvinders anatomi. Der er plads til 45 liter – plus 10 ekstra, hvis man får behov for det. Toplåget kan nemlig løftes. Rygpanelet består af et net, der sidder med afstand til selve rygsækken, så der kommer luft til ryggen.

Det betyder, at man bliver knap så svedig midt på ryggen. Bæreselerne er med polstring, så de sidder behageligt, og det samme er tilfældet med hoftebæltet, som kan rotere i fastgørelsespunktet. Dermed følger det hofternes bevægelse. Hoftebæltet har desuden to lynlåslommer til småtingene. Rygsækkens store frontåbning har tovejs-lynlås, og nederst er der soveposerum med separat åbning. Der er sidelommer, frontlomme, stropper til Vandrestave og et aftageligt regnovertræk. Indeni er der plads til et drikkesystem på op til tre liter. Vægt: 2.000 gram.

Pris 2.099 kr.

Find den i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Deuter Futura Air Trek 45 + 10 SL
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Deuter Futura Air Trek 45 + 10 SL ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 6. juni 2023
Senest opdateret den 6. juni 2023
Læst af: 694