Omtale

Deuter Trail 24

Kropsnær til alpine aktiviteter


Deuter Trail 24

Rygsækken her rummer 14 liter og er designet til at sidde tæt til kroppen. Den er dermed særligt velegnet til alpine aktiviteter som f.eks. klatring eller via ferrata, og samtidig er der selvfølgelig en række gode detaljer, når man kigger den efter i sømmene. Rygpanelet består således af et par lange polstringer med en ventilationskanal imellem, bæreselerne er polstrede og har roterende fæste, der får dem til at tilpasse sig kroppens bevægelser, og der er topstrammere samt et par kraftige øjer til karabinerne fra et via ferrata-sæt.

Der er også en justerbar brystrem. Hoftebæltet har let polstring og perforeringer, og det kan stuves af vejen, hvis man foretrækker det. Det aftagelige toplåg har en lomme, frontåbningen har tovejslynlås, og der er sidelommer, kompression, holdere til Vandrestave samt et aftageligt regnovertræk. Indeni er der inderlomme med nøgleholder, en strækbar inderlomme og plads til drikkesystem på tre liter. Vægt: 1.050 gram.

Pris 1.099 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Deuter Trail 24
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Deuter Trail 24 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 24. oktober 2023
Senest opdateret den 24. oktober 2023
Læst af: 403