Omtale

ECCO Biom C Trail


ECCO Biom C Trail

Skoen her kombinerer fart, ydeevne og stil med verdens første Phorene-midtersål. Biom-teknologien arbejder med fodens naturlige kurver og giver nærmest en barfodsfølelse

Scandinavian Outdoor Award Winner

I sommeren 2019 kårede en international jury vinderne af Scandinavian Outdoor Award for foråret/sommeren 2020 – det bedste udstyr, der kommer på markedet her i løbet af foråret fra brands i Scandinavian Outdoor Group (SOG), som er en sammenslutning af skandinaviske outdoorproducenter.

Ecco Biom C Trail vandt i kategoren 'Fodtøj'

Juryens begrundelse:

”I det her produkt ligger en del af innovationen gemt i produktionsprocessen, som erstatter en EVA-midtersål med et materiale, der tillader en integreret sål. Juryen kan godt lide, hvordan skoen slutter sig tæt om midterfoden, uden af ofre komfort, og gør den lavskaftede model til et glimrende valg, når det kommer til vandreture og trailrunning. Skoens øverste del er en fin kombination af såvel ”traditionel” og læder som en luftig mesh, der har refleksområder.”

1.700 kr. / www.ecco.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Ecco Biom C Trail
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Ecco Biom C Trail ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 2. marts 2020
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 6096