Omtale

Fjällräven Lappland Eco-Shell Poncho

ponchoen er undervurderet


Fjällräven Lappland Eco-Shell Poncho

Fjällräven minder her om, hvorfor ponchoen er undervurderet, når det kommer til regnbeklædning. Ponchoen her er særdeles åndbar og sikrer god bevægelsesfrihed. Ærmerne gør det let at håndtere udstyr, og en klap på brystet beskytter kikkert, kamera og andet udstyr, der ikke tåler vand.

Klappen kan rulles sammen, når den ikke er i brug. Det lange snit holder benene tørre, og forsiden kan rulles op og fastgøres med en strop. Ponchoen har en justerbar hætte med en lille skygge, og der er en rummelig kængurulomme, som hurtigt varmer kolde fingre op igen.

Ponchoen er lavet af 2,5-lags Eco-Shell med et yderlag af genbrugspolyester, der er behandlet med fluorcarbonfri imprægnering. Det giver et lydløst og behageligt stykke tøj, som følger kroppens bevægelser og nemt kan pakkes sammen, når du ikke skal bruge det.

2899 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Lappland Eco-Shell Poncho
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Lappland Eco-Shell Poncho ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 29. oktober 2016
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 5235