Omtale

Fjällräven S/F Räven anorak

Anorak til cykel- og vandreturen


Fjällräven S/F Räven anorak

Fjällräven og Specialized har sammen lavet en kollektion af tøj, der er velegnet til såvel vandre- som cykelture, og her kommer den her multifunktionelle anorak i G-1000 Lite Eco Stretch ind i billedet.

Den kombinerer Fjällrävens klassiske Räven-jakke med Specializeds on-bike-fit pasform, så man kan trække den over hovedet på cyklen og vandrestien. Jakkens torso er lavet i G-1000 Lite-stof og fire-vejs-stræk i ryggen og de nedre sektioner til vindmodstand, hvor der er mest brug for det.

Det giver samtidig god bevægelsesfrihed. Der er reflekterende detaljer på de leddelte, konstruerede ærmer og ventilationsåbninger med tovejslynlås i siderne.

De store håndlommer med lynlås og indvendige netlommer er forstærket forneden, og de to brystlommer har trykknapper – perfekt til f.eks. pung og telefon.

Hætten kan pakkes væk i kraven og har et justerbart snoretræk ved sømmen. Jakken er selvfølgelig både vind- og vandafvisende, åndbar, holdbar og hurtigtørrende, og så kan den behandles med Greenland Wax, alt efter hvor vandtæt, man ønsker den.

Pris 2.499 kr. / www.fjallraven.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven S/F Räven anorak
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven S/F Räven anorak ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. august 2022
Senest opdateret den 8. august 2022
Læst af: 1480