Du er her:

Produktomtale

Fjällräven Singi 48


Det er svært ikke at være begejstret for produkter, der er klassiske i deres design og funktionalitet, og som samtidig byder på nytænkende og miljøvenlige tanker.

Rygsækken her er en del af Fjällrävens Singi-serie, som tager navn efter en enorm dal i det nordlige Sverige, der ligger tæt på Kebnekaise og samtidig er et stop på Kungsleden.

Produkterne i den klassiske trekkingserie afspejler Fjällrävens lange tradition for at udvikle slidstærkt og funktionelt tøj og udstyr til vandreture i Skandinavien, og produkterne i serien har typisk robuste løsninger, der har vist deres værd over tid.

Nøgleordene er holdbarhed og funktionalitet, og Singi 48 er en robust vandrerygsæk til alskens slags ture. Den kommer med Fjällrävens prisbelønnede, klimavenlige træramme og et let justerbart bæresystem. Hovedrummet og de øverste lommer giver masser af opbevaringsplads, og du kan tilføje mere plads med tilbehør fra Singi-serien, Singi Side Pocket og Singi Gear Holder, der gør det muligt at bære en riffel, fiskegrej, kamerastativ osv.

Rygsækken er designet i G-1000 HeavyDuty Eco S med forstærket, vandtæt bund i nylon. Rygsækken vejer 2.100 gram, imprægneringen er fluorcarbonfri, og regnslag er inkluderet.

2.299 kr. / www.fjallraven.dk

Skrevet af: Redaktionen
Den 14. november 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind