Omtale

Fjällräven Womens High Coast Lite Jacket

Let beskyttelse lige ved hånden


Fjällräven Womens High Coast Lite Jacket

Selvom det er blevet sommer, og solen skinner på det meste af vandreturen, så har man stadig brug for en alsidig jakke. Den her lette, alsidige og vindtætte jakke fra Fjällräven er designet til netop vandreture, friluftsliv og hverdag i sommerhalvåret, og her er tale om en lækker enkel sag fremstillet i blødt, hurtigtørrende polyester.

Hætten kan foldes ind i kraven, og hele jakken kan pakkes i dens egen håndlomme. Jakken er således særdeles pakbar, vejer blot 170 gram og er nem at have med i rygsækken. Efter den har beskyttet én mod sommerbygen, tørrer den altså hurtigt igen.

Der er to håndlommer med lynlås, to-vejs frontlynlås, elastik omkring håndleddet og indsnøring ved hoften. Og så er den miljørigtig, som man kender det fra Fjällräven.

1.499 kr. /

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Womens High Coast Lite Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Womens High Coast Lite Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 9. maj 2022
Senest opdateret den 22. juni 2022
Læst af: 2341