Omtale

Haglöfs Grym Evo Jacket


Haglöfs Grym Evo Jacket

Vi er efterhånden vante til, at Haglöfs satser på bæredygtige produkter, men det er stadigvæk dejligt, hver gang et nyt produkt, hvor der er taget hensyn til miljøet, lander på hylderne.

Grym Evo Jacket er en teknisk, slidstærk skaljakke, der er særligt velegnet til vandreture og andre eventyr i vildmarken.

Skaljakken er skabt af nøje udvalgte bæredygtige materialer og lavet med Haglöfs egen PROOF™ ECO teknologi, hvor genanvendte materialer skaber et nyt og yderst vand- og vindtæt materiale. Vandsøjletryk er således på >15.000 mm; åndbarheden på >15.000 g/m²/24h.

Det yderste lag er lavet af 100 % genanvendt polyamid, og de ultralydssvejsede sømme gør, at jakken beskytter mod vind og vejr, samtidig med at den er behagelig at bevæge sig i. Den er desuden udstyret med en sporbar RECCO® reflektor, der øger sikkerheden i vildmarken.

2.800 kr. / www.haglofs.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Grym Evo Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Grym Evo Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 31. marts 2019
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 4420