Omtale

Haglöfs Khione 3L PROOF™ Jacket


Haglöfs Khione 3L PROOF™ Jacket


Khione er ikke bare en almindelig skijakke, men en freerider-jakke udviklet med specialisterne i tankerne.

Jakken er lavet i en trelagskonstruktion med en Proof-membran og en fluorcarbonfri imprægnering. Den er solidt opbygget med gode materialer, kraftige lynlåse og stropper.

Khione 3L Proof Jacket har en fuld justerbar hætte med plads til hjelm, og ved lukning af kraven er det muligt at åbne op for ventilation i mundstykket, selvom jakken er lukket helt i toppen af kraven.

Derudover har jakken en RECCO® Reflector i hætten; det gør det nemmere at spore dig, hvis du skulle blive væk. Udluftning under arme, en lomme til liftkort og et snefang gør det tydeligt, at jakken er lavet til at skulle ud i bjergene og give den gas.

Vi er meget begejstrede for, at en så teknisk jakke har bæredygtige tanker; blandt andet at dele af jakken er lavet af genanvendt polyester.

3.700 kr. / www.haglofs.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Khione 3L PROOF™ Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Khione 3L PROOF™ Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 11. oktober 2018
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 4645