Omtale

Haglöfs Khione 3L Proof Jacket Women


Haglöfs Khione 3L Proof Jacket Women

Vil du beskyttes mod elementerne på pisterne, mens du udstråler god stil, og samtidig støtter en bæredygtig produktion, så er her en jakke, der er værd at kigge på.

Jakken er lavet i et højt ydende PROOF-materiale, der sikrer, at du kan ånde, når pulsen kommer i vejret, og samtidig yder den fuld beskyttelse mod elementerne.

Den er udviklet med tanke på freeskiing, har en trevejs-justerbar hætte, der passer til hjelmen, zip-off sneskørt, indbygget Recco-refleks, to håndlommer, en brystlomme, ærmelomme og en indvendig meshlomme.

På håndleddene er der justerbar velcro, som sikrer, at sneen bliver holdt ude. Ventilationslynlåse sikrer maksimal luftgennemstrømning, og imprægneringen er selvfølgelig flourcarbonfri.

Jakken vejer 745 gram.

3.700 kr. / www.haglofs.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Khione 3L Proof Jacket Women
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Khione 3L Proof Jacket Women ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 9. december 2019
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 5550