Omtale

Haglöfs L.I.M Mid Comp Hood Men

Minimalistisk mellemlag


Haglöfs L.I.M Mid Comp Hood Men

Mellemlaget her fra Haglöfs er særligt designet til brug i Norden og det klima, man finder her. Jakken er samtidig en del af Less is More-serien, hvor der er lagt mere vægt på, at produkterne vejer og fylder lidt, end at de har en masse ekstra detaljer – og så er der selvfølgelig stor fokus på funktionalitet og holdbarhed, som vi kender det fra Haglöfs.

Fleecen er strækbar, hurtigtørrende, har en høj åndbarhed og gør sig godt under aktiviteter, hvor pulsen kommer i vejret, mens den varmer, når der er behov for det.

Den er oplagt som mellemlag, men fungerer også glimrende som det yderste lag på de dage, hvor skaljakken bliver i rygsækken. L.I.M Mid Comp Hood har en tætsiddende hætte, en frontlynlås med hagebeskytter samt ærmer med hul til tommelfingeren.

Der er desuden refleksdetaljer og en brystlomme med lynlås. Pasformen er atletisk, og vægten ligger på meget fornuftige 315 gram.

Pris 1.099 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs L.I.M Mid Comp Hood Men
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs L.I.M Mid Comp Hood Men ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 21. august 2022
Senest opdateret den 8. august 2022
Læst af: 1970
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this