Omtale

Haglöfs L.I.M ZT Base

Designet til Skandinavien


Haglöfs L.I.M ZT Base

Haglöfs L.I.M.-serie er særligt tilpasset de forhold, vi render ind i, når vi begiver os ud i det skandinaviske klima. Den lette, hurtigtørrende undertrøje her er designet til alt fra vandring over bjergbestigning til skiløb og klatring. 

Den er syet i det lette, åndbare fleece-materiale Polartec® Power Grid™, som transporterer fugt væk fra huden og tørrer hurtigt. Den åbne strikstruktur fremmer ventilationen, og samtidig har materialet en høj isoleringsevne i forhold til sin vægt. 

Sømmene er placeret strategisk, så de ikke generer. L.I.M ZT Base er desuden et Bluesign-produkt, hvilket betyder, at det lever op til en række krav inden for sundheds- og miljøhensyn.

899 kr. 

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs L.I.M ZT Base
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs L.I.M ZT Base ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 6. maj 2022
Senest opdateret den 22. juni 2022
Læst af: 2217