Omtale

Haglöfs Spitz Jacket Men/Women


Haglöfs Spitz Jacket Men/Women

Haglöfs Spitz Jacket er tilbage efter nogle år ude af produktion, og den prisvindende jakke er nu blevet forbedret. Spitz har en overflade i kraftigt materiale, som er limet sammen med en 3-lags Gore-Tex® Pro-membran. Det gør jakken vindtæt, vandtæt og åndbar.

 For at beskytte membranen er der ekstra stærkt materiale på slidområder som skulder, ryg og hofte. Jakken har en 3-vejs-justerbar, hjelmkompatibel hætte med lamineret kant, ventilations-lynlåse under begge ærmer, to store brystlommer med nem adgang og lynlås, ærmelomme på venstre arm og indvendig brystlomme til værdigenstande.

Alt i alt giver det en solid skaljakke på 490 gram, der kan bruges til alt fra hverdag over vandring til krævende klatreture og kolde skiferier.

3699 kr. / www.outdoorxperten.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Spitz Jacket Men/Women
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Spitz Jacket Men/Women ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 18. oktober 2016
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 5305