Omtale

Haglöfs V Series Raw Anorak


Haglöfs V Series Raw Anorak

Et prisskilt på 6000 kroner virker måske voldsomt, men Haglöfs har sat barren højt med anorakken her.

De har nemlig stræbt efter at skabe det mest futuristiske, langtidsholdbare og højt præsterende produkt, der nogensinde er fremstillet.

Anorakken er særligt velegnet til skiløb, snowboarding, bjergbestigning og klatring og er fuldstændig vand- og vindtæt. Der er samtidig glimrende bevægelsesfrihed på grund af den foldede kileopbygning i kraven foran og sideslidserne i underdelen.

Den lange sidelynlås gør den nem at få af og på, og de justerbare knapper ved ærmekanten, knapperne bag på hætten samt på siden af kroppen sikrer et godt fit. Foran er der en stor lynlåslomme.

Der er også tænkt bæredygtighed ind i produktet, og blandt andet ved at beholde stoffets hvide farve og springe farvningsprocessen over har Haglöfs sparet utrolig meget vand.

Selve jakken er fremstillet af genanvendt nylon og holdt sammen af Vectran – en fiber, der er fem gange stærkere end stål, og som normalt bruges i de kabler, man bruger til dybhavsekspeditioner.

Og hvad betyder det så for anorakken? Det betyder, at den kan holde i årtier.

6.000 kr. /

Køb V Series Raw Anorak hos Haglöfs 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs V Series Raw Anorak
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs V Series Raw Anorak ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 7. december 2020
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 3490
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this