Omtale

Haglöfs Vina 40


Haglöfs Vina 40

Med en kapacitet på 40 kilo passer Haglöfs Vina 40 perfekt til for eksempel dagsturen eller Caminoen, hvor din oppakning er begrænset, men du stadig har brug for gode detaljer i rygsækken. Airback™-systemet holder selve sækken lidt væk fra ryggen, så masser af luft kan passere mellem ryg og rygsæk, og du ikke bliver gennemblødt af sved, når solen bager.

Det er nemt at få fat i drikkedunken i den strækbare sidelomme, der har en fingerstrop, mens den anden sidelomme har lynlås. Der er en stor, strækbar frontlomme, hoftebælte med lommer og holdere til Vandrestave. Du kan komme til dit udstyr via den store åbning i siden og under det fastmonterede toplåg, som indeholder en lomme og en nøgleholder. Indeni er der plads til et drikkesystem. Rygsækken vejer 1200 til 1220 gram afhængig af ryglængden.

Kr. 1.199 / www.eventyrsport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Vina 40
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Vina 40 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 30. januar 2018
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5401