Omtale

Helly Hansen Edge 3L Poncho


Helly Hansen Edge 3L Poncho

Ponchoen her er designet til både mænd og kvinder, er 100% vandtæt, men er samtidig også åndbar, så du kan bruge den i regnen, hvad end det er en kølig dag, eller det er varmt og fugtigt.

Edge 3L er ikke udviklet specifikt til vandring, men mere til at bruge i hverdagen, på cykelturen til og fra arbejdet og supermarkedet osv.

Ponchoen byder på flere smarte funktioner: skjulte stropper med velcro kan f.eks. fastgøres om håndleddet, når du cykler, og på den måde beskyttes arme og ben, så hele kroppen forbliver tør.

Et indvendigt bælte kan samle ponchoen i taljen – det er f.eks. praktisk, hvis det blæser (og smart hvis du vil have lidt figur, samtidig med du er i ly for regnen).

Reflekser giver synlighed og sikkerhed på farten, og det lette 3L-materiale gør ponchoen let at pakke sammen; når regnen stopper, kan den nemt pakkes væk i den medfølgende Taske.

2000 kr. / www.hellyhansen.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helly Hansen Edge 3L Poncho
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helly Hansen Edge 3L Poncho ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 6. april 2020
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 4369