Omtale

Helly Hansen Odin 9 Worlds Infinity 3L Jacket


Helly Hansen Odin 9 Worlds Infinity 3L Jacket

Vil du aldrig skulle bekymre dig om at genimprægnere din skaljakke, så den beholder sine vandtætte og åndbare egenskaber, så tag et kig på den her jakke.

Jakken vandt i 2020 såvel en ISPO Award som en Red Dot Award for teknologien, der er brugt, og kan bruges til alt fra vandring over bjergbestigning til skiløb.

Jakkens vandtætte, åndbare membran samt det vandskyende, beskyttende lag stof udenpå er nemlig skabt uden kemikalier – som ellers er standarden i skaljakker – og består af Helly Hansens lette og vandskyende LIFA®-fibre af polypropylen.

En dejlig miljøvenlig løsning, der betyder, at jakken samtidig med at have et vandsøjletryk på 20.000 mm bevarer sin åndbarhed, så man kan skrue op for tempoet ude i naturen og stadig komme af med sveden.

Faktisk lever Odin 9 Worlds Infinity op til Helly Hansens højeste niveau inden for vandtætte og åndbare konstruktioner og er desuden ”Solution-dyed”; farvet med en metode, som nedsætter mængden af spildevand, og som holder farverne friske i årevis.

Jakken vejer 524 gram i en medium.

3.699 kr. / www.eventyrsport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helly Hansen Odin 9 Worlds Infinity 3L Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helly Hansen Odin 9 Worlds Infinity 3L Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 9. februar 2021
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 4143