Omtale

Helsport Trollheimen Superlight


Helsport Trollheimen Superlight

Ifølge Helsport er det her, det tætteste man kommer på en dunsovepose, når det handler om den luksuriøse komfort, men hvor der stadig er brugt (genanvendt og vandafvisende) fiberfyld.

Soveposen har en komforttemperatur på +2, en limit på -2 og en ekstremtemperatur på -20 grader.

Den er designet særligt til Skandinavien og til dem, der drager på eventyr, der kan ende med at blive våde fornøjelser – måske ture med overnatning under åben himmel, under Tarp eller i hængekøje.

Og så er den for øvrigt også velegnet til dem, der er allergiske over for dun, men gerne vil have komforten fra en dunsovepose.

Der er brugt den samme varmeeffektive og komfortable pasform, vi kender fra Helsports Rago-serie, hvor kuldebroer er elimineret, og der er en høj vægt til varme-ratio.

Helsport Trollheimen Superlight vejer 1,23 kilo.

Pris 2.299 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helsport Trollheimen Superlight
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helsport Trollheimen Superlight ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 26. juni 2020
Senest opdateret den 13. august 2023
Læst af: 4361