Omtale

Klättermusen Fjorgyn Anorak - Outdoor Award


Klättermusen Fjorgyn Anorak - Outdoor Award

Juryens udtalelse: Et overbevisende produkt, der indeholder mange gode egenskaber og detaljer. En minimalistisk og funktionel 2,5-lags-jakke, med meget lav vægt, hvor der ikke er sparet på funktionalismen.

Materialet har desuden bluesign® - et produkt, der imponerer dommerne indenfor for næsten alle vurderingspunkter.

Opdag Verdens vurdering: Ufattelig let og lækker at røre ved! Selvom der virkelig er sparet på vægten, så må detaljerne siges at være i top. Lækre stroplukninger, og Klättermusens genkendelige sans for detalje. Det er dog noget anderledes, end hvad man er vant til med Klättermusen, og hvad med slidstyrken?

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Klättermusen Fjorgyn Anorak - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Klättermusen Fjorgyn Anorak - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 4. oktober 2015
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 6449