Omtale

Lundhags Gliis Anorak Women

Let, praktisk & pakbar


Lundhags Gliis Anorak Women

Der er ikke noget ved at stå ude på stien og komme i karambolage med rygsækken for få hevet anorakken op ad eller stoppet den ned i rygsækken igen. Og det sker ikke med sagen her. Den er let, praktisk og nem at pakke ned.

Når man har den på, kan vind og vejr komme an, for den beskytter mod vinden, og den er hurtigtørrende. Stoffet har fået voks og en PFC-fri imprægnering. Det gør jakken smuds- og vandafvisende, så der heller ikke er grund til panik, hvis en byge blæser forbi.

Lundhags Gliis Anorak har en justerbare hætte er med elastisk kant, og den lange frontlynlås gør det let at tage anorakken på og af samt nemt at ventilere. Ærmeenderne og anorakkens underkant er elastiske, og kængurulommen gemmer på en telefonlomme. Jakkens miljøvenlige LPC-materiale består af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld.

Vægt: ca. 480 gram i størrelse large.

1.399 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lundhags Gliis Anorak Women
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lundhags Gliis Anorak Women ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 25. maj 2022
Senest opdateret den 10. august 2023
Læst af: 2398