Omtale

Lundhags Gosin Wool Knit Women

Skræddersyet til outdoorbrug


Lundhags Gosin Wool Knit Women

Der er stort set ikke turen eller vejret, hvor den her behagelige damefleece fra Lundhags ikke vil passe godt. Den kan bruges som isolerende mellemlag, men kan også sagtens bruges som yderste lag, og da den er designet i en kombination af 57% genanvendt polyester, 38% mulesing-fri merinould og 5% elastan, er den skræddersyet til outdoorbrug.

Merinoulden er nemlig temperaturregulerende og bliver ved med at isolere, hvis den bliver våd. Derudover er den naturligt lugthæmmende og kradser ikke – den er tværtimod meget behagelig.

Polyesteren øger slidstyrken og gør fleecen hurtigttørrende, mens elastanen gør den strækbar. Jakken har en høj, beskyttende hals, frontlynlås med hagebeskytter samt to håndlommer med lynlås.

Trøjens elastiske underkant og elastiske ærmeender gør det sværere for kold luft at trænge ind. For at øge komforten yderligere er der flade sømme, som er placeret strategisk på tøjet.

Pris 1.299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lundhags Gosin Wool Knit Women
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lundhags Gosin Wool Knit Women ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 27. august 2022
Senest opdateret den 10. august 2023
Læst af: 1829