Omtale

Lundhags Makke MS Jacket


Lundhags Makke MS Jacket

Her er en komfortabel, slidstærk tre-sæsonersjakke, der afviser vind og vand – og samtidig er imponerende åndbar. Makke MS har en bevægelsesfrihed, som gør den oplagt til en lang række aktiviteter udendørs.

Jakken er syet i LPC, som indeholder 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. På ryggen er der anvendt et strækbart materiale, der øger bevægelsesfriheden, som der også er fokus på ved skuldre og albuer.

Det kommer for eksempel til udtryk ved, at man ikke trækker hele jakken med op, hvis man strækker armene i vejret. Dejligt.

Hætten kan justeres i to retninger, der er hagebeskytter ved frontlynlåsen, som kan køre begge veje og er skjult bag en bred vindflap.

Der er ventilationslynlåse i siderne, en brystlomme med lynlås og et par rummelige håndlommer med bælg. En af dem gemmer på en telefonlomme.

Jakken vejer ca. 575 gram. 

Pris DKK 1.899

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lundhags Makke MS Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lundhags Makke MS Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 23. maj 2018
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 5396