Omtale

Lundhags Padje Light 45 L

Let ledsager med god plads


Lundhags Padje Light 45 L

Lundhags Padje Light 45 L er let, stabil og velegnet til såvel Caminoen som til dagsture. Bæresystemet giver gode justeringsmuligheder, ventilation og støtte. Rygsækken har et polstret rygpanel, justerbar ryglængde, polstrede bæreseler med justerbar brystrem og topstrammere samt et polstret, støttende hoftebælte med trykfordelings-teknologi.

Rygsækken har ikke et egentligt toplåg, men derimod en rulle-toplukning med justerbar Y-strop-kompression og metaldele, hvor du f.eks. kan spænde et underlag fast. De tre store, strækbare yderlommer giver yderligere 11 liter plads til rygsækkens i forvejen 45 liter. Udvendigt er der kompressionsremme, udstyrsløkker samt to par aftagelige, elastiske holdere til Vandrestave, vandflasker osv. Padje Light 45 L er fremstillet af fluorcarbon-fri, bluesign®-godkendte og OEKO-TEX®-certificerede materialer.

Vægt: 1.050 og 1.090 gram i henholdsvis short- og long-udgaven.

Pris 1.699 kr.

Køb den i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lundhags Padje Light 45 L
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lundhags Padje Light 45 L ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 12. juni 2023
Senest opdateret den 10. august 2023
Læst af: 894