Omtale

MAMMUT: RAINSPEED ULTRALIGHT HS JACKET - Winner


MAMMUT: RAINSPEED ULTRALIGHT HS JACKET - Winner

Funktionalitet, materialevalg, vægt/pakkestørrelse

Denne jakke ligner og er egentlig en Gore-Tex jakke på vrangen. Idéen med den nye Gore-Tex Active er at have membranen yderst og dermed undgå et materiale med en DWR-behandling.

Rainspeed Ultralight HS Jacket består kun af ét stykke materiale og er samlet ved hjælp af Ultrasonic teknologi, der kan holde tykkelsen på tapeninger på et minimum. Jakken vejer kun 115 gram og er især tiltænkt aktiv sport, som trail- eller speed-hiking.

Juryen udtaler: “En meget letvægts og ekstremt åndbar Gore-Tex-jakke. Det rene design er imponerende. Vi var vilde med den.”

Igen i år har Opdag Verden været på Outdoor Messe i Friedrichschafen for at se efter nye produkter og fedt grej. Det er verdens største messe for indkøbere og presse indenfor friluftsverden, og her bliver der vist produkter, som kommer på markedet året efter – altså i foråret og sommeren 2017.

En ting er sikkert: Det går godt for outdoorbranchen. De mange mærker og produkter kæmper om at være de bedste, hvad end det er for unikke detaljer, at det er ekstremt let, eller det er nytænkende bæredygtigt.

Der er alle typer produkter på messen, og mindre mærker kan også gøre sig bemærkede, selvom 12 kæmpe messehaller er fyldt. I år har fokus især været lette produkter, miljø samt kampen om rygsækkemarkedet.

Hvert år uddeles der Outdoor Awards til udvalgte produkter, der gør sig særligt bemærkede. I år blev der uddelt 37 awards. Vi beskriver de otte gulvindere samt et udvalg af nogle af de andre awardvindere.

Vinderne er nyskabende og anderledes produkter, mens guldvinderne er udvalgte produkter, der er særligt nytænkende eller unikke. En enkelt Start Up Award gives til et mindre firma med en god idé, som fortjener omtale og anerkendelse.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på mammut: RAINSPEED ULTRALIGHT HS JACKET - Winner
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på mammut: RAINSPEED ULTRALIGHT HS JACKET - Winner ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 22. september 2016
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 4372