Omtale

Mammut Sphere Nordwand


Her er en helt ekstrem sovepose. Med sin komforttemperatur på -7 grader og en vægt på kun 750 gram må det siges at være en pose i en klasse for sig. Posen er proppet med gode materialer og teknologier, som også gør det til en sovepose i den prisklasse, den ligger i.

Med vandafvisende dun er man sikret mod dunenes svage side og kan nyde godt af den høje fyldkraft på 800 cuin, den gode åndbarhed samt den lave vægt og pakkevolumen. Dunkamrene er også udviklet helt specielt, så dunene ikke forskyder sig, og man samtidig undgår kuldebroer. Posen har en halv lynlås på fronten af posen, så der spares på vægten i lynlåse, uden at det går på kompromis med brugervenligheden. Posen er en værd friluftsnørds drøm og lever op til at være en del af Mammuts ekstreme serie.

Mammut Sphere Nordwand / 7299 kr. i 195 cm / www.spejdersport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Mammut Sphere Nordwand
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Mammut Sphere Nordwand ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 8. august 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Log ind