Omtale

Montane Alpine Resolve Jacket


Montane Alpine Resolve Jacket

Er du på vej mod eventyr i høje bjerge eller under krævende vinterforhold, så skal der en jakke til, som kan klare mosten og holde dig beskyttet mod elementerne.

Jakken her fra britiske Montane er designet med alpin klatring i tankerne og kan bruges til diverse aktiviteter, hvor kulden kradser, pulsen kommer i vejret, og man alligevel skal kunne bevæge sig frit, og kroppen skal kunne ånde.

Der er brugt en kombination af genanvendt 40D og 80D Gore-Tex Pro Most Breathable, og det skal nok holde dig tør, hvad end det vælter ned fra himlen eller hvirvler gennem luften.

Hætten er stiv foran og kan rumme en hjelm – og bruger du ikke hjelm, kan hætten spændes ind, så den ikke fanger vinden, men sidder godt og tæt omkring hovedet.

Jakken har snører i bunden, en YKK-dobbeltvejslynlås og velcrolukninger ved ærmerne.

Den vejer 480 gram.

3.299 kr. / www.montane.com 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Montane Alpine Resolve Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Montane Alpine Resolve Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 22. januar 2021
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 4013