Omtale

Montane Endurance Pro Jacket


Montane Endurance Pro Jacket

Montante Endurance Pro Jacket virker måske ikke specielt meget som en nyhed, men den britiske jakke har en Gore-Tex membran, og de er det første engelske outdoorbrand, der får lov til det i over 17 år. Montane har altid fokus på lette, innovative produkter af høj kvalitet, og det er heller ikke en undtagelse med Endurance Pro Jacket, der er udviklet til ekstreme forhold.

Med sin stærke tre-lags konstruktion med Gore-Tex Pro-membraner er du sikret mod vind og vejr, samtidig med du opnår høj åndbarhed og komfort. Jakken har fuld justerbarhætte, fire ydre lommer, udluftning under arme, kraftige YKK-lynlåse og meget mere. Der er flere tekniske detaljer, der skiller Montanes jakke ud fra mængden. Der er blandt andet brugt en meget smallere tape, end man normalt bruger til samlinger af syninger, og dermed mindskes overlap af materialer. Åndbarheden og fleksibiliteten øges, mens vægten mindskes.

4999 kr. / www.friluftslageret.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Montane Endurance Pro Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Montane Endurance Pro Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 10. marts 2017
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 5223