Omtale

MSR LowDown Remote Stove Adapter

Fødderne der giver ekstra stabilitet til brænderen


MSR LowDown Remote Stove Adapter

Har du en lille gasbrænder som f.eks. WindBurner, Reactor eller PocketRocket, men kunne godt tænke dig at give madlavningen et nyk op ad, så tag et kig på sagen her. LowDown Remote Stove Adapter er dybest set en base med en slange.

Du sætter slangen på en gasdåse og din on-top-brænder på basen med de foldbare fødder, og pludselig har du en stabil brænder, hvor det er meget nemmere at håndtere de lidt større gryder. Du kan nu også justere flammen og varmen direkte på dåsen, som er blevet fjernet fra ilden, og da gryder og pander kommer meget tættere på jorden, står de bed

De foldbare fødder, som sikrer, at adapteren ikke fylder det store i rygsækken, har et godt greb på underlaget, og du kan begynde at lave større, bedre og mere ambitiøse måltider på tur. Vægt: 176 gram.

Pris 409 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på MSR LowDown Remote Stove Adapter
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på MSR LowDown Remote Stove Adapter ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 10. juni 2022
Senest opdateret den 10. juni 2022
Læst af: 2160