MuleBar

MuleBar

Nogle gange får man et produkt i hånden, hvor man tænker: Hvordan klarede jeg mig før det her? Sådan er det med energibaren MuleBar. Her er tale om lækre, originale smagsvarianter, god konsistens og brugervenlig indpakning. Spiser man først en, får man lyst til flere.

Glem alt, hvad du hidtil har vidst om energibarer – MuleBar er noget helt nyt. Det resultatet af to fyres bestræbelser på at lave en 100 % naturlig energibar, der smager fremragende, er sund og nærende og bliver lavet med hensyn til miljøet og de områder, hvor råvarerne bliver produceret på ansvarlig vis.

Desuden er det noget nær en åbenbaring at pakke en MuleBar ud på turen og sætte tænderne i den. Det har vi oplevet på kanotur i Canada og på cykel Island rundt og tværs igennem. Mulebar kommer i en række originale varianter – Strudel med organiske æbler og kanel, Lakrids med økologisk lakrids, kokos og fennikelkerner, Mango Tango med fairtrade, økologiske mangoer og cashewnødder, Piñacolada med ananas, kokos og gujibær, Hunza Nut med fairtrade, organiske abrikoser og valnødder og endelig Chocolate Fig Fiesta med chokoladefigner og mandler.

Væk er den syntetiske, pulveragtige konsistens, man ellers alt for tit ender med at gnave i, når det kommer til energibarer, og i stedet har man en lækker kompakt, men stadig tilpas blød, konsistens, der er en fornøjelse at bide i. De enkelte råvarer træder helt tydeligt frem, og smagen er i top.

Baren smuldrer ikke på nogen måde – selv ikke efter 14 dage på bunden af tætpakkede cykeltasker – og selv om du åbner en og gemmer halvdelen, er konsistensen god, når du finder den frem igen. Også selvom du skulle have glemt den i lommen i et par dage eller tre…

MuleBar producerer også to proteinbarer, Chocolate Date og Chocolate Banana, der ikke holder det helt samme tårnhøje niveau, men stadig er glimrende. Alle barerne er lavet af 100 procent naturlige produkter og er så vidt muligt økologiske. Desuden er MuleBar fairtrade-mærket og er med i 1 % For The Planet – et program, hvor en procent af salget går til miljøorganisationer, der beskytter naturen.

MuleBar
Opdag Verden // Troels Matz, søndag, 23 maj 2010, hits: 4133