Du er her:

Produktomtale

Mystery Ranch Glacier

Robust til eventyr


Står den på eventyr i vildmarken, hvor der skal pakkes godt med grej i rygsækken, og man måske også vil vandre uden for stierne og gennem krat og buskads, så skal der en solid sag på ryggen. Og det er Mystery Ranch Glacier, der kommer i såvel en version til kvinder som til mænd.

Rygsækken rummer 71 liter, har et stærkt bæresystem og hårdføre materialer, der kan tage nogle tæsk. Rygsækken er nemlig fremstillet i 500-denier Lite Plus Cordua; et langtidsholdbart, slidstærkt nylon-materiale, som gør rygsækken praktisk talt uopslidelig.

Det samme gælder den interne ramme. Den er lavet af hele fire vertikale komposit-afstivere kombineret med XPE-skum mellem afstiverne. Det giver en solid kombination af lang holdbarhed, god vægtfordeling og fleksibilitet i forhold til hoftebevægelser og gangmønster.

I bunden er der lynlåsadgang til soveposerummet, og lynlåse i siden giver nem adgang til hovedrummet. Toppen af rygsækken kan afmonteres og bruges som en dagstursrygsæk. På ydersiden er der daisy chains, loops, sidelommer og to store frontlommer. Ryglængden er justerbar, og der er elastisk sidelomme til vandflasken. Vægt: 3,400 gram

3.499 kr. / Friluftsland

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind