Omtale

Mystery Ranch Glacier

Robust til eventyr


Mystery Ranch Glacier

Står den på eventyr i vildmarken, hvor der skal pakkes godt med grej i rygsækken, og man måske også vil vandre uden for stierne og gennem krat og buskads, så skal der en solid sag på ryggen. Og det er Mystery Ranch Glacier, der kommer i såvel en version til kvinder som til mænd.

Rygsækken rummer 71 liter, har et stærkt bæresystem og hårdføre materialer, der kan tage nogle tæsk. Rygsækken er nemlig fremstillet i 500-denier Lite Plus Cordua; et langtidsholdbart, slidstærkt nylon-materiale, som gør rygsækken praktisk talt uopslidelig.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Mystery Ranch Glacier
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Mystery Ranch Glacier ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Det samme gælder den interne ramme. Den er lavet af hele fire vertikale komposit-afstivere kombineret med XPE-skum mellem afstiverne. Det giver en solid kombination af lang holdbarhed, god vægtfordeling og fleksibilitet i forhold til hoftebevægelser og gangmønster.

I bunden er der lynlåsadgang til soveposerummet, og lynlåse i siden giver nem adgang til hovedrummet. Toppen af rygsækken kan afmonteres og bruges som en dagstursrygsæk. På ydersiden er der daisy chains, loops, sidelommer og to store frontlommer. Ryglængden er justerbar, og der er elastisk sidelomme til vandflasken. Vægt: 3,400 gram

3.499 kr. / Friluftsland

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 5081