Omtale

Osprey Atmos AG LT 50

Teknisk rygsæk til vandreturen


Osprey Atmos AG LT 50

Osprey kan det der med at lave velsiddende rygsække, der kan bruges til et væld af forskellige slags ture. Atmos AG LT 50 er ingen undtagelse.

Det er en velsiddende rygsæk, hvor bæreselerne er lavet med kraftig polstring og topstrammere, som kan justeres i højden. Der er justerbar brystrem med nødfløjte, og ryglængden er også justerbar, så rygsækken kan bruges af de fleste.

Den fås desuden i to størrelser – small/medium og large/extra large – som rummer henholdsvis 50 og 53 liter. Her er altså plads til alt udstyret. Hoftebæltet, der har to lommer med lynlås, er velpolstret, smyger sig om hofterne, og kan ligesom de andre dele på rygsækken justeres.

Det er udstyret med to lommer med lynlås. Det såkaldt flyvende toplåg kan justeres, så der bliver skabt ekstra plads, hvis man f.eks. skal have lidt ekstra proviant med på tur. I siden af rygsækken er der en anden indgang, den store frontlomme giver plads til f.eks. en jakke, og sidelommerne er med dobbelt åbning.

Rygsækken byder desuden på kompression, indbygget regnovertræk, isøksestropper, aftagelige stropper til et Liggeunderlag samt en lomme til et drikkesystem. Vægt: 1.810 gram i størrelse s/m.

Pris 2.099 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Osprey Atmos AG LT 50
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Osprey Atmos AG LT 50 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 26. april 2023
Senest opdateret den 9. juni 2023
Læst af: 895