Omtale

Osprey Mutant 38

På lodrette eventyr


Osprey Mutant 38

Mutant 38 fra Osprey er lavet til de lodrette eventyr, hvad enten det er Sverige i weekenden eller en længere tur sydpå. Rygsækken er lavet i slidstærke materialer, der kan klare at møde klippevæggen, og på hoftebæltet er der udstyrsløkker, der gør det muligt at have klatregrejet lige ved hånden. 

Rygsækken er udstyret med Ospreys ToolLock, hvor en eventuel isøkse kan sættes fast, og har du brug for at trække rygsækken op efter dig, kan du bruge de fire forstærkede punkter, der er lavet til netop det formål. Herudover har den en komfortabel EVA-ryg, der samtidig er formet stift, så sneen ikke sætter sig fast, adgang fra toppen, handske-venlige spænder, brystspænde med fløjte, grej-loops på hoftebælte, aftageligt toplåg, siddelommer i strækbart materiale, lomme til drikkesystem og kompressionsstropper i siderne. Mutant 38 vejer 1330 gram i størrelse medium.

Pris 1.099 kr. / www.spejdersport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Osprey Mutant 38
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Osprey Mutant 38 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 7. november 2014
Senest opdateret den 9. juni 2023
Læst af: 4965