Omtale

Osprey Tallon 33

Teknisk lille rygsæk


Osprey Tallon 33

Rygsækken her kan bruges til såvel endagsturene som til de længere ture med let oppakning, hvad end man har pakket letvægtsgrejet eller måske vandrer fra hytte til hytte og ikke har brug for det helt store. Talon 33 er en teknisk rygsæk, der rummer 33 liter.

Bæresystemet AirScape™ har justerbar ryglængde og et rygpanel i skum med ventilationskanaler. De brede seler er med perforeringer, og hoftebæltet har en lille polstring og to lommer med lynlås.

På ydersiden har man en foret lomme til f.eks. solbriller eller elektronik, to strækbare lommer til flasker, en frontlomme og en holder til vandrestave.

Der er også en lille holder til en cykellygte. Indvendigt er der lomme og nøgleholder, og toplåget gemmer også på en lomme. Talon 33 er lavet af genanvendt nylon, der er Bluesign®-mærket og PFC-frit.

Vægt: 1.210 gram.

Pris 1.399 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Osprey Tallon 33
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Osprey Tallon 33 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. juni 2022
Senest opdateret den 9. juni 2023
Læst af: 2228
Log ind